ارتودنسی بزرگسالان

اغلب بیماران که سن بالا دارند و به درمان ارتودنسی نیاز مند هستند، سوالاتی از قبیل راه حل برای دیده نشدن براکت و سیم ارتودنسی، مدت زمان درمان، مراحل ارتودنسی در سن بالا و… سوال می پرسند. در ادامه این مطلب به بررسی ارتودنسی در سن بالا می پردازیم با ما همراه باشید.

پیشرفت در دندانپزشکی مدرن و دسترسی به مراقبت های دندانپزشکی با کیفیت، به کلیه بیمارانی که نیاز به درمان دندانپزشکی کاربردی و زیبایی در طول زندگی خود هستند، این امکان را می دهد تا آن را بدست آورند. ارتودنسی اغلب راهی برای رسیدن به این اهداف است.

ارتودنسی در هر سنی امکان پذیر است، امروزه بیش از 25٪ بیماران ارتودنسی بزرگسالان هستند. خوشبختانه ارتودنسی پیشرفت های قابل توجهی داشته است همین امر سبب شده است که استفاده از ارتودنسی در بزرگسالان تأثیر چشمگیری داشته باشد.

بسیاری از مشکلات ارتودنسی به راحتی در بزرگسالان نسبت به بیماران جوانتر قابل درمان است.

درمان برخی از اختلالات دندانی و فکی، ممکن است در سن بزرگسالی کمی مشکل باشد، اما، در اکثر موارد، هنوز هم می توان نتایج عالی بدست آورد.

بزرگسالان رشد دندانی و فکی ندارند بنابراین، اگر عدم تعادل بین اندازه فک ها وجود داشته باشد، ممکن است عمل جراحی هر دو فک (یا یکی از فک ها) برای دستیابی به یک رابطه خوب بین دندان فوقانی و تحتانی نیاز شود.

ارتودنسی بزرگسالان

تفاوت ارتودنسی کودکان و بزرگسالان

تفاوت اساسی بین بزرگسالان و کودکان یا نوجوانان عدم رشد است. هنگامی که عدم تعادل اسکلتی قابل توجهی بین فکها وجود دارد، ممکن است لازم باشد که یک یا هر دو فک تحت عمل جراحی قرار بگیرد تا تعادل کافی بین فکها حاصل شود.

در بیماران جوانتر، از پتانسیل رشد ممکن است برای اصلاح عدم تعادل اسکلتی استفاده شود، دقیقاً مانند وقتی که یک فک خیلی پیشرفته یا خیلی عقب رفته در مقایسه با دیگری است.

بزرگسالان نسبت به نوجوانان از مشکلات بیشتری در استخوان و لثه (بیماری های پریودنتال) رنج می برند.

آنها گاهی اوقات درمان های ریشه، دندان های شکسته، ترمیم شده یا از دست رفته، ایمپلنت های دندانی و… را انجام می دهند که این امر می تواند حرکت دندان ها را اصلاح کند.

با این وجود ، درمان ارتودنسی در چنین مواردی ممکن است، اما نیاز به یک رویکرد خاص و برنامه های درمانی خاص دارد.

کاربرد ارتودنسی در بزرگسالان

در اینجا چند نمونه از اصلاحات ارتودنسی آورده شده است که ممکن است فقط به قسمتهای خاصی از دندانپزشکی محدود شود:

بسته شدن فاصله بین چند دندان قدامی

بسته شدن فضای خلفی برای جلوگیری از نصب ایمپلنت یا پلی که در آن دندان مفقود یا استخراج شده قرار دارد.

اصلاح چرخش های ساده روی دندانهای قدامی (دندانهای چرخان)

حرکت دندان آسیب دیده، تا دندانپزشک بتواند بهتر درمان را انجام دهد.

لوازم کار در ارتودنسی بزرگسالان

ارتودنسی در بزرگسالان و کودکان با یکدیگر تفاوت دارد، البته این تفاوت نه تنها در روش کار و درمان است بلکه در لوازم کار ارتودنسی دندان نیز می باشد. در اکثر موارد بزرگسالان علاقه ای به دیده شدن سیم و براکت بر دندان های خود ندارند در نتیجه معمولا در بزرگسالان، متخصص ارتودنسی از ارتودنسی لینگوال، براکت های سرامیکی و یا پلاک های شفاف استفاده می کند.

خوشبختانه روش های درمان مختلفی در ارتودنسی وجود دارد که می تواند از دیده شدن ارتودنسی که اغلب در بزرگسالان سبب احساس شرم و خجالت می شود، کمک کند.

۲ نظر در مورد “ارتودنسی بزرگسالان

  1. اکبر - شهریور ۲۴, ۱۳۹۹ at ۴:۵۵ ق.ظ

    حالا که بزرگ شدیم دیگه چاره ای نداریم خانم دکتر. چه روزهایی میتونیم برای معاینه بیایم خدمتتون

    Reply
    • gavanji - شهریور ۲۴, ۱۳۹۹ at ۸:۵۹ ق.ظ

      برای اطلاع از تایم نوبت دهی به این صفحه مراجعه کنید. درباره دکتر

      Reply

لطفا نظر خود را با ما به اشتراک بگذارید

Call Now Button مشاوره و نوبت دهی
× مشاوره آنلاین